Klassieke Bolide
0184 61 28 42

 

Nieuws

22
Jul 21
 
Oldtimerrit Sliedrecht
En toen was het woensdagavond 21 juli 2021, het idee van de heer Kees Mijnster ( zelf in het bezit van een bordeaux rode deux chevaux ) kreeg vaste vormen; zo'n twintig oldtimer liefhebbers verzamelden zich bij de Loswal aan de Havenstraat in Sliedrecht.
02
Jun 17
 
Nieuwe sites Baars Verzekeringen online!!
Vanaf heden staan onze vernieuwde websites online! In samenwerking met Internetbureau AddVision en www.mrpost.nl hebben we nieuwe frisse look neer gezet, voor:
28
Apr 17
 
Waarom taxeren?
Waarom taxeren? Een taxatierapport dient om de waarde van je voertuig vast te leggen. Het vormt een erkenning van merk, type, uitvoering, bouwjaar en andere bijzonderheden die liefhebbers relevant achten. Maar het zegt ook iets over de conditie, eventueel verbeterd door gedane investeringen. Een taxatierapport is van belang voor diverse doeleinden.
18
Apr 17
 
Riverside Car Classic 2017
Ontspannen rijden, Culinair genieten, Informeel ontmoeten.. Zaterdag 24 juni 2017 wordt de Riverside Car Classic 2017 gereden! Ook nieuwsgierig naar hoe mooi het in en rond de Drechtsteden is? Wilt u én een klassiekerrally rijden én culinair genieten? Leuke mensen ontmoeten en in een bijzonder automuseum kijken? Mis dan de Riverside Car Classic 2017 niet!